Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

25.09. 2023

Ju prezantojmë Patformer makinën tone të re për paketim

Në kohën e sotme, dilema kryesore kur blejmë makinën përkatëse për paketim është pyetja të blejmë makinë e cila e shfrytëzon qese paraprakisht të modifikuara, […]

Lexoje

25.09. 2023

Kriposja e ushqimit dhe mishit

Kriposja e mishit, sikur profesionistët, në kohë shumë të shkurtër dhe pa shpenzime shtesë. Ushqimi juaj do mbetet sigurt i paketuar dhe i freskët, i […]

Lexoje

25.09. 2023

Prezantimi ynë i pare onlajn

Më vitin 2017 më në fund vendosëm që të informojmë botë mbi atë se kush jemi ne dhe çfarë jemi. Me krenari mund t`ju prezantojmë […]

Lexoje
Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo