Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Kriposja e ushqimit dhe mishit

Kriposja e mishit, sikur profesionistët, në kohë shumë të shkurtër dhe pa shpenzime shtesë. Ushqimi juaj do mbetet sigurt i paketuar dhe i freskët, i gatshëm për të hapur në çdo kohë. Makinat Henkelman me opsionin e sistem kontrolli të avancuar (Advanced Control System – ACS), mundësojnë vakuum paketim të avancuar duke shfrytëzuar program të vacant dizajnimi për përpunimin e ushqimit.

Applications Henkelman

Operations Henkelman

Service Henkelman

Dëshironi të përgatitni racionin tuaj ose të përgatitni ushqimin tuaj të preferuar? Në të dy rastet zgjedhja e procesi të kriposjes është mënyra më e mire të fitoni rezultatet më të mira në përgatitjen e gjellrave. Bëjeni “Kupën” nga kriposja në vakuum qese, thjeshtë zhyteni mishin, pemët ose perimet në të, dhe zgjidhni regjimin e kriposjes në ACS modul, që afësrsisht do të shkurtojë periudhën kohore të nevojshme që shija e kripësimit të depërtojë në ushqim.

Para se të filloni procesin e kriposjes, jini të sigurt që keni zgjedhur kripësimin e dëshiruar. Shumica e njerëzve shfrytëzon uthullën, limonin, vajin e ullirit, dhe erëza të llojeve të ndryshme. Siç është thënë tanimë, vendosni sasi të mjaftueshme të kripëruar në vakuum qese dhe pastaj shtoni mishin e prerë në mënyrën përkatëse. (Prerja e mishit në mënyrën gjegjëse rritë përqindjen e thithjes ës kripës). Mishi dhe kripa duhet të jenë të ftohura më së paku 3ºC që të pengojë zierjen e ushqimit për shkak të ndryshimit të shtypjes.

Më në fund, mund të filloni me procesin shumë ciklusor të kriposjes së përmbajtjes në qese. (duke ulur ose rritur përqindjen e vakuumit në komore që hap ose mbyll poret e ushqimit, praktikisht duke i shndërruar në sfungjer dhe duke i bërë të thithin lëngun i cili i rrethon). Kur qeseja është e mbyllur, mund ta vendosni në frigorifer. Koha e vendosjes varet nga lloji I ushqimit të cilin e paketoni. (Rëndom është 30 minuta deri në 2 orë mjaftueshëm).

E njëjta procedurë e vakuum paketimit me ndryshimin e nivelit të vakuumit në komorën e vakuumit, është e përshtatshme vetë për lloje të caktuara të mishit, quhet zbutja e mishit. Ky program zbut lëkurën e mishit nëpër programin e vakuumit shumëciklusor. Mund të kurseni shumë para dhe duke shfrytëzuar kë teknologji të avancuar.

Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo