Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Prezantimi ynë i pare onlajn

Më vitin 2017 më në fund vendosëm që të informojmë botë mbi atë se kush jemi ne dhe çfarë jemi. Me krenari mund t`ju prezantojmë veb – faqen tone të re, modern dhe elegante. 🙂

Jemi të vetëdijshëm për rëndësinë e internetin kur është fjala për formimin e suksesshëm dhe të njohur të identitetit të kompanisë. Ore, për këtë edhe kemi bërë një hap të madh përpara!

Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo