Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Me qendër në Logatec, Slovenia, Algoja është themeluar në vitin 1990. dhe që atëherë ka mbetur ndërrmarje familjare. Momentalisht ndërmarrja ka 35 të punësuar, duke zhvilluar dhe ndryshuar folinë moderne me qëllim që të gjejë zabtimin në çfarëdo forme të paketimit të ushqimit. Vizioni i saj është të zgjerohet edhe në tregun e jashtëm. Momentalisht kemi firma simotra në Bosnjë, Kroaci dhe Serbi.

Vizioni i kompanisë

Algoja Sloveni

REGJIONI: Sloveni dhe tregje tjera në EU dhe jo EU

Jaka Suljić

Jaka.suljic@algoja.si

+386 31 861 602

+386 1 555 0465

Algoja Bosnje dhe Hercegovinë

REGJIONI : Bosnjë dhe Hercegovinë

Dženita Jahić

algoja@bih.net.ba

+387 62 487 055 / +387 32 654 675

Algoja Kroacia

Regjioni: Kroacia dhe Mali i Zi

Mihael Gmazel

mihael.gmazel@algoja.hr

+385 91 9828 624 / +385 44 525 245

Algoja Srbia

Regjioni: Srbi, Shqipëri, Kosovë, Maqedoni

Vladimir Stojković

vladimir.stojkovic@algoja.si

+381 69 678 755

A KENI PYETJE?

Plotësoni formularin e dhënë më poshtë dhe ne do t`ju lajmërohemi në afat sa më të shkurtër!

  Zemljevid
  Gomex logo
  Spar logo
  Skupina Panvita
  Prodinger logo
  Perutnina Ptuj logo
  Pivka logo
  Akova impex logo
  Mesarstvo Anton logo
  Valipile logo