Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

OPCIONET E PAKETIMIT

Mishit dhe peshkut

Jeni në kërkim të ambalazhit i cili plotëson standardet e larta sanitare dhe ekologjike? Jeni në kontakt me prodhimet që përmbajnë shkallë të lartë proteinash?

Mësoni më shumë!

OPCIONET E PAKETIMIT

Pemë e perime

Si të të siguroni pamje të freskët dhe autentike të pemëve dhe perimeve pa e humbur pamjen tërheqëse të prodhimeve?

Mësoni më shumë!

OPCIONET E PAKETIMIT

Enë dhe gjellëra të gatshme

Jeni të interesuar të ofroni gjellërat Tuaja të gatshme në ambalazhim të kualitetit të lartë dhe funksional, me çmime të ulëta?

Mësoni më shumë!

OPCIONET E PAKETIMIT

Ëmblsira dhe prodhime buke

Si t`i ruani dhe zgjatni shijen e freskët të prodhimeve tuaja? Me zgjedhjen e vërtetë të ambalazhit!

Mësoni më shumë!

Zgjedhja e prodhimeve tona

Vaakumske vrečke ikona

Qese vakumi

Ofrojmë vakumi të cilësisë së lartë me mundësi të ndryshme (mbylljeje, fund të larmë dhe me ngjyra), ashtu që të ruhet freskia, siguria dhe pamjea autentike e prodhimit tuaj.

Mësoni më shumë!
Termoskrčljive vrečke

Qese vakumi, të cilat tkurren nën ndikimin e nxehtësisë

Gjithmonë kemi rezerva të prodhimeve më të kërkuara. Ajo që na mungon, e prodhojmë në afatin më të shkurtër kohor.

Mësoni më shumë!
Kompleksne folije

Foli me përbërje shumështresore

Zgjedhje e shkëlqyer e folive të përbëra, të cilat kanë strukturë unike (foli 11 shtresore) dhe foli – formëso horizontalisht, mbushe, ngjite (FFS- horizontal form, fill,seal) dhe formëso vertikalisht, mbushe, ngjite (FFS- vertical form, fill,seal) (kohë e shkurtër ngjitjeje).

Mësoni më shumë!

Prodhimet e veçanta

Algoja përcjell paketimet më të reja, më moderne dhe më elegante. (thasët vetëqëndrues…). Të menduarit praktik na ndihmon neve të gjejmë zgjidhje për gjithëçka.

Mësoni më shumë!
Plastične posodice & FFS folija

Qeseveplastike dhe Foli të ngurrta FFS

Ofrojmë foli të ngurrta dhe qesevetë prodhuara nga materiali PET dhe PP. Këto prodhime mund të gjinden në kombinim me me materialet të tjera, ku pjesa e sipërme e pjatës është e laminuar me polimer të ndryshëm. Kombinimet tipike janë (PET/PE, PP?PE në PET?PE – EVOH – PE).

Mësoni më shumë!
Pakirni stroji

Aparate për paketim

GMondini, Ulma, Ilpra, IDEA Packaging, Henkelman, Henko janë vetëm disa nga brendet, të cilat ne i përfaqësojmë në tregun vendor dhe atë të jashtëm.

Mësoni më shumë!

ÇFARË PËRFAQËSOJMË NE?

Qasja jonë bazohet në përvojën e gjatë dhe të pasur të plotësuar me mbështetje të lartë të të punësuarve tanë.

KUJDESEMI EDHE PËR MJEDISIN JETËSOR

Kjo është pjesë e rëndësishme e kompanisë dhe kulturës së saj. Algoja është pjesë e kompanisë Interesoh Slovenia, specialiteti i së cilës është udhëheqja ekologjike dhe ekonomike e mbeturinave. Ne përpiqemi të minimalizojmë ndikimin në mjedisin jetësor.

I JEMI PËRKUSHTUAR KUALITETIT

Kualiteti jonë është i planifikuar me kujdes dhe i mbikëqyrur gjatë të gjitha fazave. Këtë arrijmë duke e plotësuar me ISO 9001 dhe HACCR standardet. Parasëgjithash kjo na mundëson të garojmë me lojtarët më të mëdhenj në tregti.

NE JEMI KOMPNAI GLOBALE

ALGOJA sh.p.k është kompani e suksesshme globale e cila ka vajzën e firmës në Kroaci (Sisak), Bosnjë dhe Hercegovinë (Teshani) dhe Serbi (Futog). Bashkëpunojmë me më shumë 150 partnerë nga i gjithë rruzulli tokësor. Qëllimi jonë është të kreojmë dhe ofrojmë zgjidhje më të reja inovative dhe teknologjike në domenin e paketimit.

Algoja në numra

25 vjet +

Përvojë në paketim

1

Lider vendor dhe regjional
në shitjen e aparatev

50 MIO +

Copë të shitura të
vakum qeseve PA/PE

70 +

Blerës të kënaqur
anëe mbanë botës

Informacionet – të rejat

25.09. 2023

Ju prezantojmë Patformer makinën tone të re për paketim

Në kohën e sotme, dilema kryesore kur blejmë makinën përkatëse për paketim është pyetja të blejmë makinë e cila e shfrytëzon qese paraprakisht të modifikuara, […]

Lexoje

25.09. 2023

Kriposja e ushqimit dhe mishit

Kriposja e mishit, sikur profesionistët, në kohë shumë të shkurtër dhe pa shpenzime shtesë. Ushqimi juaj do mbetet sigurt i paketuar dhe i freskët, i […]

Lexoje

25.09. 2023

Prezantimi ynë i pare onlajn

Më vitin 2017 më në fund vendosëm që të informojmë botë mbi atë se kush jemi ne dhe çfarë jemi. Me krenari mund t`ju prezantojmë […]

Lexoje
Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo