Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

NA LEJONI TË PREZENTOJMË “PERSPEKTIVËN E GJËRË” TË PAKETIMIT

Algoja është kompani e suksesshme familjare me përvojë të gjatë dhe vizion të qartë. Aktiviteti dinamik në tregun e ushqimit kërkon nivel më të lartë të përshtatshmërisë në të gjitha fushat e afarizmit. Nga inovacioni i drejtimit të kualitetit deri tek shërbimet e shkëlqyera teknike për konsumatorët. Për këtë Algoja paraqet zgjidhje të përsosur për efikasitet, funksionalitet dhe paketim atraktiv i cili bazohet në çmime të ulëta dhe qasje inventive.

RAPORT MË I MIRË NDËRMJET EFIKASITETIT DHE ÇMIMEVE

Çdo solucion për paketim është provokim i veçantë për ne. Gjatë zgjedhjes së ambalazhit shqyrtojmë çdo mundësi qasjeje, bëjmë zgjedhjen më të mirë të materialit dhe zgjedhim zgjidhje optimale e cila bazohet në efikasitet dhe çmim.

LËVIZJA KONSTANTE E KUFIRIT

Gjithmonë jemi në kërkim të së resë dhe zgjidhje më të mirë të problemit. Qëllimi kryesor është zvogëlimi i shpenzimeve dhe përmirësimi i prodhimit final. Jemi të njohur si partner me qasje inventive kur është fjala çështjet e paketimit.

Studime rasti

VIZIONI

Të bëhesh sinonim i kualitetit të shkëlqyer dhe novator i fushës së paketimit të ushqimit me pjesëmarrje në projektet evropiane, lu kërkohet përgjigje e shpejtë dhe fleksibilitet me qëllim të përshtatjes së nevojave të blerësve.

„SHITORJA GJITHÇKA NË NJË VEND” („ONE STOP SHOP“)

Kemi njohuri, përvojë dhe qasje të cilat na ndihmojnë të përcjellim projektin nga fillimi deri në fund. Kompania jonë synon të arrijë reputacionin e personit juridik profesional e cila mundet të këshillojë, drejtojë dhe gjej zgjidhje për cilin do problem.

Grupi i ekspertëve mban përgjegjësi për zbatimin e ideve tuaja në realitet.

Çdo projekt i mirë fillon me idenë e shkëlqyer, kurse në rastin tonë përfundon me prodhim të cilësisë së lartë, i cili është funksional, modern dhe ekonomik. Mundësi bashkëpunimi me inxhinierë dhe partnerë nga e gjithë bota na ndihmon që këtë ta arrijmë. Implementim i suksesshëm i ideve tuaja me çmime të lira!

Bëhuni partneri jonë afarist dhe ofroni blerësve tuaj prodhime të cilësisë së lartë.

Na kontaktoni!

ÇFARË PËRFAQËSOJMË NE?

Qasja jonë bazohet në përvojën e gjatë dhe të pasur të plotësuar me mbështetje të lartë të të punësuarve tanë.

KUJDESEMI EDHE PËR MJEDISIN JETËSOR

Kjo është pjesë e rëndësishme e kompanisë dhe kulturës së saj. Algoja është pjesë e kompanisë Interesoh Slovenia, specialiteti i së cilës është udhëheqja ekologjike dhe ekonomike e mbeturinave. Ne përpiqemi të minimalizojmë ndikimin në mjedisin jetësor.

I JEMI PËRKUSHTUAR KUALITETIT

Kualiteti jonë është i planifikuar me kujdes dhe i mbikëqyrur gjatë të gjitha fazave. Këtë arrijmë duke e plotësuar me ISO 9001 dhe HACCR standardet. Parasëgjithash kjo na mundëson të garojmë me lojtarët më të mëdhenj në tregti.

NE JEMI KOMPNAI GLOBALE

ALGOJA sh.p.k është kompani e suksesshme globale e cila ka vajzën e firmës në Kroaci (Sisak), Bosnjë dhe Hercegovinë (Teshani) dhe Serbi (Futog). Bashkëpunojmë me më shumë 150 partnerë nga i gjithë rruzulli tokësor. Qëllimi jonë është të kreojmë dhe ofrojmë zgjidhje më të reja inovative dhe teknologjike në domenin e paketimit.

Zemljevid
Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo