Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

DOVOLITE, DA VAM PREDSTAVIMO ŠIRŠI POGLED NA PAKIRANJE

Algoja je uspešno družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, jasno vizijo in optimističnim pogledom v prihodnost. Dogajanje na živilskih trgih danes zahteva kar največjo mero prilagodljivosti in dinamike na vseh področjih poslovanja – od inovacij prek obvladovanja kakovosti do odlične tehnične podpore kupcem. S tem Algoja zagotavlja celovite rešitve za učinkovito, funkcionalno in privlačno pakiranje živil, ki temeljijo na optimiziranju stroškov in tehnično inovativnih pristopih.

NAJBOLJŠI KOMPROMIS MED UČINKOVITOSTJO IN CENO

Vsaka rešitev pri pakiranju živil je za nas poseben izziv. Pri izbiri embalaže in načrtovanju postopkov izdelave z inovativnimi pristopi poskrbimo za najkrajši možen vložek energije, časa in materiala in ob tem zagotavljamo učinkovito rešitev ob minimalnih stroških.

NENEHNO PREMIKAMO MEJE

Za težave strank vedno iščemo nove rešitve in nove tehnologije, s katerimi znižamo stroške in izboljšamo končni izdelek. Zato smo na trgu znani kot zanesljiv parter z inovativnimi pristopi k reševanju zahtevnih problemov pakiranja.

Študije primera

VIZIJA PODJETJA

Naša vizija je postati sinonim za vrhunsko kakovost in inovativnost na področju pakiranja živil z močno udeležbo v zahtevnih evropskih projektih, pri katerih so potrebni hiter odziv, nadstandardne rešitve in prilagodljivost posebnim zahtevam strank.

»VSE NA ENEM MESTU«

Imamo znanje, izkušnje in metode, da lahko suvereno pokrijemo vse faze projekta od zamisli/potrebe do popolnoma dovršenega končnega izdelka. Strategija podjetja je, da doseže ugled kot strokovno podjetje, ki lahko svetuje, usmerja in optimalno rešuje zastavljeni projekt.

Skupina strokovnjakov, ki skrbi za učinkovito uresničitev vaših idej.

Vsak dober projekt se vedno začne z dobro idejo. In pri nas se konča z vrhunskim izdelkom, ki je funkcionalen in stroškovno uravnotežen. To vedno znova dosegamo s kombinacijo usposobljenih inženirjev v podjetju in partnerjev po svetu.

Postanite naš poslovni partner in ponudite svojim strankam kakovosten izdelek.

Pišite nam

Za kaj se zavzemamo?

Naš pristop temelji na dolgoletnih izkušnjah in vrhunski tehnični podpori našega osebja.

Skrbimo za okolje

Skrb za okolje je sestavni del našega poslovnega vodenja in organizacijske kulture podjetja. Smo člani Interseroh Slovenija in se zavzemamo za vzdržen sistem ravnanja z odpadnimi proizvodi, ki morajo biti okolju sprejemljivi in ekonomsko vzdržni. Trudimo se pozitivno vplivati na okolje.

Predani kakovosti

Kakovost načrtujemo, izvajamo in preverjamo v vseh fazah poslovanja. Delovanje celotnega podjetja je podvrženo strogim standardom kakovosti po smernicah certifikatov ISO 9001 in HACCP. S tem sledimo višjim zahtevam in standardom, ki jih narekuje sodobna industrija.

Smo globalno podjetje

ALGOJA d. o. o. je uspešno globalno podjetje s hčerinskimi družbami na Hrvaškem, v Bosni in Srbiji ter več kot 150 partnerji/ dobavitelji po vsem svetu. Skrbimo za inovativne in tehnološke rešitve na področju pakiranja, ki so v koraku z najnovejšimi globalnimi trendi.

Zemljevid
Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita logo
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo