Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

KAKO ZAGOTOVITI ŽIVILOM VARNO SHRANJEVANJE IN ČIM DALJŠO SVEŽINO?

Vakuumska vrečka je prav gotovo najzanesljivejši proizvod, sestavljen iz kompleksne in fleksibilne folije, ki omogoča varno shranjevanje živil ter ohranja živilo dalj časa sveže. Vrečke so policam prijazne, saj ne zavzemajo mnogo prostora, zato so še danes zelo iskane.

CELOVITA PONUDBA »NA KLJUČ«

V našem proizvodnem programu lahko izbirate med vakuumskimi vrečkami s termoskrčljivim učinkom (»shrink bags«), sledijo vakuumske vrečke, primerne za pasterizacijo in sterilizacijo, vakuumske vrečke za počasno kuhanje v vakuumu (»sous vide«), vrečke s posebno gofrirano površino, vakuumske vrečke z možnostjo vplinjevanja MAP itn.

Na zalogi imamo vedno znatno količino standardnih velikosti, izdelujemo pa tudi posebne dimenzije po želji naročnika.

Vakumske vrečke

UČINKOVITA ZAŠČITA ŽIVIL

Vakuumsko pakiranje je nepogrešljiv način zaščite živil pred izsušitvijo, pokvarjenostjo zaradi delovanja aerobnih bakterij ter razbarvanjem zaradi vpliva zraka in svetlobe.

Čvrst in odporen material ščiti živilo pred zunanjimi mehanskimi vplivi (npr. prebodi in zareze). Nemalokrat pa je tudi živilo precej ostro (kost, metalne sponke); v tem primeru je izdelek zaščiten pred notranjimi mehanskimi vplivi.

Vakuumske vrečke

PODROČJA UPORABE

Izdelek, pakiran v vakuumsko vrečko, je izredno kakovosten, saj ohranja vse naravne sestavine (aromo, sočnost) in je zaščiten pred zunanjimi vplivi.

Meso

Meso

Vakuumske vrečke najpogosteje uporabljamo pri pakiranju svežega in predelanega mesa, kjer lahko uporabimo več različnih debelin.

Riba

Morska živila

Naša posebnost so tako imenovane H vrečke, pri katerih lahko kupec v zgornji del vrečke vstavi svojo etiketo.

Perutnina

Perutnina

Dimljene kose purana ali piščanca pakiramo v vakuumske vrečke in pri tem za dolgo časa ohranimo aromo in sočnost izdelka.

Sadje in zelenjava

Sadje in zelenjava

Pakiranje sadja in zelenjave poznamo v več oblikah. Koruzo in krompir pakiramo v vakuumske vrečke, primerne za sterilizacijo.

Mlečni izdelki

Mlečni izdelki, sir

Vakuumsko pakiranje sira v vrečkah je primerno predvsem za mlekarne in kmetije, ki predelujejo mleko v različne oblike sira.

Bio izdelki

Bioživila

Bioizdelke največkrat shranjujemo v vrečkah, sestavljenih iz triplexa v kombinaciji bopet/ALU/CPP ali bopet/bopetmet/PE.

VARNOST, DOLGOTRAJNA SVEŽINA IN NARAVEN VIDEZ ŽIVIL

Vakuumske vrečke so običajno sestavljene iz prozornih folij, saj je naraven videz izdelka zelo pomemben. Našim vrečkam je mogoče dodati pestro izbiro opcij.

Zapiranje/odpiranje z zadrgo

Enostavno, varno in funkcionalno odpiranje in zapiranje vrečk ne glede na vsebino proizvoda. Nič več dodatnih posodic, zamaškov in dodatnih folij – zadrga jih uspešno nadomešča.

Obešalne luknje

Obešalne luknje omogočajo ponudbo izdelka na inovativen in uporabniku prijazen način, kjer ne potrebujete prodajnih polic. Obešalne luknje najdejo prostor tam, kjer ga imate na pretek.

Zareze na robovih (tear notch)

Omogočajo enostavno, ročno odpiranje brez uporabe škarij in drugih rezil. Da bi se izognili težavam ob odpiranju vrečke, vam ponujamo sistem z zarezami.

Ventili za izpust inertnih plinov (CO2)

Omogoča kontrolirani izpust plina iz živil, ki vsebujejo ali oddajajo CO2 (pražena kava v zrnju, praški z vsebnostjo sode bikarbone ipd.).

Tisk in površinska obdelava

Vrhunski večbarvni tisk v flekso in bakro tehniki. Možna matirana zunanja površina, reliefna obdelava z videzom papirja itn.

Vrečke z laserskim zarezom ipd.

Izdelava nevidnega reza za lažje odpiranje embalaže, izdelava žepov v duplex ali triplex strukturi, konturni izrez logotipa itn.

Zemljevid
Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita logo
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo