Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

KAKO LAHKO PONUDNIKI CATERINGA POVEČATE ZADOVOLJSTVO VAŠIH KUPCEV?

Želite kupcem gotovih jedi zagotoviti kakovostno in uporabno embalažo? Iščete embalažo, ki bo zanesljivo izpolnjevala vse predpisane standarde? Iščete partnerja, ki zna optimizirati stroške embalaže in ob tem ohrani kakovost ter funkcionalnost?

Algoja – preverite, kako ob nižjih stroških izboljšati kakovost embalaže.

GOTOVE IN SVEŽE JEDI

Zaradi pomanjkanja časa se ljudje vse bolj zatekajo k prehrani, ki jo pripravljajo specializirana catering podjetja. Hrana je običajno primerna za takojšnje uživanje, treba jo je le še pogreti v mikrovalovni ali konvencionalni pečici. Gotove jedi so v posebnih posodicah, v katerih je količina hrane običajno skrbno odmerjena za potrebe posameznika. Izbira hrane je precej pestra, saj lahko izbiramo med lokalnimi okusi ali jedmi, ki prihajajo iz drugih etničnih okolij. Pri tem je zelo pomembna izbira prave embalaže. Pri Algoji vam zagotavljamo preverjene rešitve.

Embalaža za catering

Embalaža za pripravljene oz. gotove jedi

KAJ VAM PONUJAMO?

Prednosti hitre prehrane so npr. manjši stroški priprave, racionalizacija osebja, opreme in prostorov za pripravo gotove hrane, manj odpadne oz. pokvarjene hrane ter manjši stroški shranjevanja in čiščenja. Centralni način priprave racionalizira pripravo hrane predvsem zaradi natančno odmerjenih količin. Ponujamo vam:

vakuumske vrečke,

  • posodice iz različnih materialov (PP, PET, CPET, ALU),
  • posodice iz kartona s prevleko BOPET,
  • posodice iz sladkornega trsa,
  • posodice iz mešanih rastlinskih vlaken (popolno kompostiranje embalaže),
  • prekrivne folije z odlično zaščito proti rosenju,
  • folije, primerne za mikrovalovne in konvencionalne pečice,
  • fleksibilne FFS folije (sestavljene iz 11 slojev),
  • VFFS in HFFS folije (primerne tudi za peko v mikrovalovnih pečicah).

SKRBIMO ZA OPTIMALNO URESNIČITEV VAŠIH IDEJ

Vsak dober projekt se začne z dobro idejo. In v našem primeru se konča z vrhunskim izdelkom, ki je funkcionalen in stroškovno uravnotežen. To dosegamo s kombinacijo usposobljenih inženirjev v podjetju in partnerjev po svetu. S tem poskrbimo za uspešno uresničitev vaših idej ob čim nižjih stroških.

Vrhunska oprema vodilnih svetovnih dobaviteljev – pri svojem delu uporabljamo samo opremo uveljavljenih proizvajalcev, ki zagotavljajo uporabo okolju prijaznih materialov in napredne rešitve.

TRAJNOSTNI RAZVOJ

Pri podjetju Algoja zagotavljamo samo tehnološke rešitve, ki izpolnjujejo ekološke standarde. Smo člani Interseroh Slovenija, torej se zavzemamo za vzdržen sistem ravnanja z odpadnimi produkti, ki morajobiti okolju sprejemljivi in ekonomsko vzdržni.

Ne čakamo na boljši jutri, dejavno ustvarjamo
pozitivne, dolgoročne učinke že danes.

Varovanje okolja
Zemljevid
Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita logo
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo