Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

IZJEMEN IZBOR & ODLIČNA KAKOVOST

Večslojne vakuumske folije so primerne za več načinov pakiranja, najpogostejše je vakuumsko pakiranje s toplotnim oblikovanjem, pri katerem uporabljamo zgornjo in spodnjo folijo v paru. V podjetju Algoja vam ponujamo izjemen izbor folij, ki imajo edinstveno strukturo, saj so sestavljene iz kar 11 slojev.

REŠITVE »NA KLJUČ«

Folije so namenjene širokemu spektru uporabe, npr. za pasterizacijo, sterilizacijo, pečenje v konvencionalnih pečicah ipd. Razen vakuumskih folij vam ponujamo pester izbor prekrivnih folij, ki jih lahko ponudimo z različnimi opcijami:

  • proti rosenju,
  • z enostavnim odpiranjem (»peel«),
  • s ponovnim zapiranjem (»reclosable«),
  • z UV-zaščito,
  • univerzalne folije (varijo na ALU, mono PET in CPET, PS, PVC …).

FOLIJE ZA NADPOVPREČNO HITROST VARJENJA

V našem programu folij vam ponujamo tudi folije za aplikacijo HFFS in VFFS, ki so primerne za nadpovprečno hitrost varjenja. Zadnje čase se vse bolj uveljavlja »skin« folija, ki je primerna za stroje z VSP opcijo. Kot zanimivost lahko omenimo tudi folije, ki so primerne za uporabo v konvencionalnih pečicah. Kot primer navajamo marinirano meso, ki je pakirano v vakuumsko zaščiteni embalaži in se skupaj z njo peče v pečici.

Meso ohrani vse svoje sestavine, pečica pa ostane ostane čista. Možna je tudi uporaba folije za pakiranje zelenjave, ki se nato v isti embalaži skuha v mikrovalovni pečici. Tako bo meso na zadovoljstvo vseh gospodinj ohranilo želeno aromo in vse hranilne vrednosti.

DOLGOTRAJNA SVEŽINA IN NARAVEN VIDEZ ŽIVIL

Z uporabo trdih folij in posodic, ki vam jih ponujamo v podjetju Algoja, boste vašim živilom zagotovili popolno zaščito in varno shranjevanje na dolgi rok. Poleg kakovosti je prednost naših posodic (posodice za industrijsko pakiranje in posodice za enkratno uporabo) tudi možnost prilagoditve različnim aplikacijam in posebnostim oz. zahtevam uporabe.

ZAŠČITA IN OHRANITEV IZVORNIH LASTNOSTI

Vakuumsko pakiranje, VSP pakiranje in »MAP« pakiranje so nepogrešljivi za zaščito živil pred izsušitvijo, pokvarjenostjo zaradi delovanja aerobnih bakterij ter razbarvanjem zaradi vpliva zraka in svetlobe. Ne nazadnje tako pakirano živilo zelo dolgo ohranja vse izvorne lastnosti in kakovost.

PRIMERNE VRSTE ŽIVIL

Kompleksne folije so primerne za pakiranje in zaščito naslednjih živil:

Embalaža za meso

Embalaža za perutnino

Embalaža za ribe

Embalaža za sire

ZA ČUDOVIT, NARAVEN VIDEZ VAŠIH ŽIVIL

Kompleksne folije so po svoji sestavi večslojne ter večinoma neprepustne za vlago in zrak. Zelo pomembna je transparentnost folij, saj je naraven videz izdelka zelo pomemben. Vse folije lahko ponudimo tudi s flekso- ali bakrotiskom z maksimalnim številom barv (8).

Postanite naš poslovni partner in ponudite svojim strankam kakovosten izdelek.

Pišite nam

ONE-STOP SHOP

4 koraki do odlične pakirne rešitve po meri.

Izbor optimalne embalaže

Najpomembnejši segment projekta ima odločilno vlogo pri tržni uspešnosti. Pri tem lahko zagotovimo odlično tehnično podporo.

Predlog tehnologije pakiranja

Vedno sledi zahteva trga in najnovejšim trendov pakiranja s poudarekom na učinkovitosti in funkcionalnosti rešitve.

Določitev opreme

Kupujemo preverjeno opremo, vedno od renomiranih dobaviteljev, ki lahko zagotovijo zanesljiv »post-sale » servis.

Simulacija porabe / stroškov

Brez matematičnega izračuna ni mogoče določiti optimalnost investicije. Z izkušnjami vam bomo pomagali do prave odločitve.

Zemljevid
Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita logo
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo