Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

SI TË SIGUROJMË AFATËGJATËSINË DHE FRESKINË E PRODHIMEVE TË PAKETUARA?

Vakuum qeseja që prodhohet nga nga folija komplekse dhe e lakueshme është padyshim prodhimi më efikas i njohur për njerëzimin, i cili mundëson paketim të sigurt gjatë një periudhe të gjatë. Qesetë janë praktike për palosje për arsye se nuk zënë hapësirë të tepërt. Ky është një shkak pse ato paraqesin një mënyrë shumë të kërkuar për paketimin e ushqimit.

VËRTETË OFERTË KOMPLETE

Mund të zgjidhni nga shumë vakum qese nga programi jonë i prodhimit. Ofrojmë vakum qese të cilat tkurren nën ndikimin e ngrohtësisë, vakum qese të përshtatshme për pasterizim dhe sterilizim, qeset për “Sous Vide” zierje, vakum qese me shtyp konveks. Možete birati iz mnoštva vakuumskih ke, vakum qese për MAP zbatim, vakum qese me mbyllje, vakum qese me lara të ngyrosura, vakum qese me shtyp etj.

Kemi stoqe të mëdha në dimensione standarde. Në rast se nuk kemi, i prodhojmë në periudhë shumë të shkurtër kohore.

Vakumske vrečke

MBROJTJE EFIKASE E PRODHIMIT

Vakum qesetë janë mënyrë e domosdoshme e mbrojtjes së prodhimit nga prishja dhe bakteret aerobike, dehidratimi dhe ndryshimi i ngjyrës së prodhimit si rezultat di ekspozimit direkt të dritës dhe ajrit.

Materiali i fortë dhe i qëndrueshëm mbron prodhimin nga ndikimet e jashtme mekanike siç janë shpimet dhe prerjet. Kur është fjalapër lëndët e mprehta dhe të shilkosura (eshtrat, prenga metali… ) ne e mbrojmë prodhimin nga ndikimet e brendshme mekanike.

Vakuumske vrečke

PËRDORIMI I VAKUM QESEVE

Prodhimi i paketuar në vakumqese raun aromën, lëngjet natyror dhe shijen.vakum qesja gjithashtu garanton mbrojtje konstante nga ndikimet e jashtme mekanike.

Meso

Mishi

Vakum qeset më shpesh përdoren për paketimin e mishit të freskët dhe të përpunuar, ku mund tl shfrytëzojmë qese të trashësisë së ndryshme të shprehur në mikrona (μ).

Riba

Prodhimet e detit

Specialiteti jonë i ashtuquajturi “H” qese ku blerësi lehtë mund të vendosë etiketën e vetë dhe pasta të ngjitë xhepin në të cilin gjendet etiketa.

Perutnina

Pulatt

Pjesë të tymosura të mishit të pulat mund të paketohen në vakum qese. Në këtë mënyrë mund të sigurojmë ruajtje të shkëlqyer të aromës dhe lëngjeve deri në hapjen e sërishme.

Sadje in zelenjava

Pemët dhe perimet

Paketimi i pemëve dhe perimeve mund të bëhet në mënyra të ndryshme, Për shembull, misri dhe patatja rëndom paketohen në qese të përshtatshme për sterilizim.

Mlečni izdelki

Prodhimet e qumështit

Vakum paketimi i prodhimeve të qunshtit është i përshtatshëm për ndërmarrje të vogla dhe farma të madhësisë së mesme të cilat nga qumështi bëjnë djathëra të ndryshëm.

Bio izdelki

Prodhimet Bio

Prodhimet Bio në shumë raste paketohen në qese trishtresore. Kombinim tipik i materialit për qese është BOPET/ALU/CPP dhe BOPET/BOPET-MET/PE.

MBROJTJA, FRESKIA AFATGJATE DHE PAMJA AUTENTIKE E PRODHIMIT

Vakum qeset kryesisht prodhohen nga folitë e tejdukshme, sepse pamja e prodhimit luan rol me rčndësi në procesin e vendosjes nga shfrytëzuesi, i quajtur blerësi i fundit.ne ofrojmë opsione të ndryshme me qëllim që prodhimi Juaj të jetë më i theksuar në krahasim me të tjerët.

Qese me hapje dhe mbyllje

Hapje dhe mbyllje të thjeshtë, të sigurt dhe funksionale të qeseve pavarësisht nga prodhimi që është paketuar. Nuk më qeseveplotësuese, kapakë për shishe dhe foli shtesë. “Mbyllësi” e kryen punën.

Euro – vrima

Euro – vrima eliminon mungesën e hapësirës në rafte, ngase lehtë mund t shfrytëzoni hapësirën e tepërt duke shfrytëzuar kukën për ekspozim të mallit. Më shpesh përdoren në industrinë e kozmetikës, ushqimit për pulat e shtëpisë, në industrinë e farmaceutikës dhe industrinë e prodhimeve ushqimore. Eliminiše problem nedostatka prostora na policama jer lako možete iskoristiti višak prostora.

Qese me perforacion

Opsioni i rëndomtë i mundëson blerësit që hapë cilëndo qese me lehtësi, pa përdorur gërshërët ose mjete tjera të mprehta.

Ventili i gasit inert

Ky lloj ventilash vendoset në qese në të cilat paketohen prodhime të cilat lëshojnë sasi të mëdha të karbon – dyoksid. Ata sigurojnë transmision të kontrolluar të gazrave nga qeset në ambientin jetësor. Më shpesh këto prodhime janë kafeja në kokrra dhe deterxhentet të cilat përmbajnë bikarbonat natriumi.

Printim i përshtatshëm dhe përpunimi i sipërfaqes

Printimi më bashkëkohor shumëngjyrësh duke përdorur metodat flekografike dhe digjitale. Mundësi të përpunimit sipërfaqësor me pamje ngjyrë mat dhe të pajes së letrës…

Qese me prerje laserike

Me metodën e prerjes laserike mund të arrijmë “prerje të padukshme” për hapje të lehtë të qeseve, bërjen e “xhepave, ndarjeve” në materialet me struktura të dyfishta ose të trefishta, formimin e konturave të logotipit etj…

Zemljevid
Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo