Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

AMBALAZH PËR MBROJTJE OPTIMALE NGA HUMBJA TEJMASE E VITAMINAVE DHE MINERALEVE

Shitni pemë dhe perime dhe jeni në kërkim të mënyrës së ruajtjes së pamjes së freskët dhe autentike të prodhimit tuaj? Dëshironi që prodhimi juaj të jetë i mbrojtur plotësisht nga nikimi i jashtëm dhei brendshëm? Kërkoni ambalazhim përkatës dhe të standardit higjienik dhe ekologjik?

Algoja – mban vlerat nutritive të prodhimeve tuaja me ndihmën e ambalazhit atraktiv, funksional dhe të lirë.

BURIMI MIRË I MINERALEVE, VITAMINAVE DHE FIJEVE

Pemët dhe perimet janë burim i pashterur i mineraleve, vitaminave dhe fijeve të cilat japin shumë energji (njësi/peshë) nga drithërat. Është nevojshme të ndërrmirren masa të ndryshme ashtu që pemët dhe perimet të mbahen sa më të freskëta.në Algoja ofrojmë zgjidhjr të verifikuara:

Embalaža za sadje

Ambalazh për pemë;

Embalaža za zelenjavo

Ambalazh për perime

ÇKA OFROJMË NE?

Pemët dhe perimet mund të konsumoni të freskëta, të ngrira të freskëta, të pasterizuara dhe sterilizuara. Përgatitja e ndryshme e pemëve dhe perimeve kërkon edhe përdorim të ndryshëm të ambalazhimit:

  • Vakuum qese;
  • Qese të forta të materialeve të ndryshme (PP, PET, EPS, PLA…);
  • Qese karoni;
  • Qese nga kallami i sheqerit;
  • Qese nga fije bimësh të ndryshme;
  • Foli për mbyllje;
  • Folie të lakueshme FFS (përbërja prej 11 shtresash);
  • Folie të forta FFS;
  • Folie VFFS i HFFS (të përshtatshme për zierje në soba mikrovalore).

Në Algoja ofrojmë nivel të lartë profesionalizmi sa i përket paketimit të pemëve dhe perimeve në mënyrë që të gjejmë zgjidhje të përshtatshme vetëm për Ju.

SHFRYTËZONI IDETË TUAJA NË MËNYRË SA MË TË MIRË

Çdo projekt i mirë fillon nga idea e shkëlqyer, kurse në rastin tonë përfundon me prodhimin e cilësisë së lartë i cili është funksional, modern dhe ekonomik. Rasti për të punuar me inxhinierë dhe partnerë nga e gjithë bota na ndihmon që këtë ta arrijmë. Implementimin e suksesshëm të ideve tuaja me çmim të ulët!

Shfrytëzojmë pajisjet e klasës botërore në fazat e prodhimit e cila na mundëson të shfrytëzojmë materialet në kombinim mezgjidhje përparimtare.

ZHVILLIM I QËNDRUESHËM

Kkjo është pjesë e rëndësishme e kompanisë sonë dhe kulturës së saj. Algoja është pjesë e kompanisë Interseroh Slovenija, e cila është e specializuar në fushën ekologjike dhe ekonomike të drejtimit të qëndrueshëm të mbetjeve. Përpiqemi të minimalizojmë ndikimet në mjedisin jetësor.

Ne nuk e presim të nesërmen e mirë, por krijojmë rezultate afatgjate proaktive dhe pozitive sot.

Mbrojtja e mjedisit jetësor
Zemljevid
Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo