Mobilna verzija spletne strani še ni na voljo.

Pakirni stroj Platformer

V današnjem času je izbira pakirnega stroja postavljena pred vedno aktualno dilemo, ali kupiti stroj za toplotno oblikovanje posodic ali stroj za zapiranje pred -formiranih posodic. Prvi omogoča racionalno proizvodnjo izdelkov medtem ko slednji prednjači po višji kakovosti in neprimerljivi fleksibilnosti.

»Platformer«je najboljši odgovor na zastavljeno dilemo. Kombinacija stroja Trave Mondini z Mondini

»Platformerjem« predstavlja edinstveno zmes obeh tehnologij, kar bi v predstavljalo hibridno verzijo »thermosealerja«. Pri tem pridobite najboljše od vsake posamezne aplikacije.

Sistem omogoča enostaven prehod od termo-formiranja posodic, ki se oskrbuje preko navitja trde folije, na sistem uporabe pred-formiranih posodic. Menjava je možna v vsakem trenutku, tudi v času samega delovanja torej v odvisnosti trenutnih potreb proizvodnje.

KAKO SISTEM DELUJE?

REVOLUCIONARNOST SISTEMA

Formiranje posodice po potrebi, nepretrgano enoredno, iz navitja trde folije

Nova tehnologija je revolucionarni koncept formiranja posodic brez primere. Sistem sestoji i faze izreza osnove posodice in faze formiranja s pripombo, da je odpadek zmanjšan na neverjetnih 1%.

Dodatna prednost tega inovativnega postopka je majhen čas menjave formata posodice oz manj kot 10 minut , pri tem je potrebna menjava samo dveh komponent. Prav gotovo največja stroškovna prednost pred klasičnimi termo-formerji.

Glede na zahteve določenega trga in specifičnosti naročil uporabnik stroja odloča, brez slabih pomislekov, katero tehnologijo bo uporabil in kdaj.

KOMPONENTI, KI STA POTREBNI ZA MENJAVO FORMATA

EVIDENTNE PREDNOSTI

TRAVE in PLATFORMER v kombinaciji obeh tehnologij ponujata edinstveni stroj, ki drastično znižuje stroške pakiranja in daje embalaži še posebno vrednost

PAKIRNA LINIJA Z IN BREZ PLATFORMERJA

Posamezni primeri

Gomex logo
Spar logo
Skupina Panvita logo
Prodinger logo
Perutnina Ptuj logo
Pivka logo
Akova impex logo
Mesarstvo Anton logo
Valipile logo